((( بینش جهانی و الهیّات بین الملل اسلام )))

مطالعات اسلامی روابط بین الملل

((( بینش جهانی و الهیّات بین الملل اسلام )))

مطالعات اسلامی روابط بین الملل

(((  بینش جهانی و الهیّات بین الملل اسلام  )))
این نمابند در برگیرنده مجموعه مطالب علمی است که توسط نگارنده در موضوع های مختلف گردآوری و تدوین شده است. مجموعه مطالب این نماوند در مورد موضوع های مطالعات بین المللی (روابط بین الملل و حقوق بین الملل) و هم چنین شامل مطالب تاریخی و ادبی می باشد.
اینجانب روح الله پیربالائی، دانش پژوه سطح سه حوزه علمیه قم بوده و هم چنین دوره کارشناسی علوم سیاسی را در دانشگاه مفید قم سپری نموده ام. دوره کارشناسی ارشد را در رشته «دیپلماسی و سازمان های بین المللی» در دانشکده روابط بین الملل وزارت امور خارجه به پایان رسانده و از دانش اساتیدی چون «دکتر محمدجواد ظریف»، «دکتر محمّدکاظم سجادپور»، «دکتر رضا موسی زاده» و «دکتر جمشید ممتاز» بهره مند شدم و هم اکنون هم در دانشگاه تربیت مدرّس تهران، دوره دکترای روابط بین الملل را سپری می کنم.

رایانامه : pirbala@chmail.ir
شماره همراه: 09146469572


آخرین مطالب

۱ مطلب در دی ۱۳۹۴ ثبت شده است

    آشنائی مختصر با روستای پیربالا؛ شهرستان مرند؛ آذربایجان شرقی.


روستای پیربالا درلغت نامه دهخدا:

پیربالا: دهی است از دهستان یاقچی بخش مرکزی مرند. واقع در 17 هزار گـزی (گز واحد طول است که ذرع هم گفته می شود و هر «گَــز» برابر با 16 گره و 104 سانتی متر می باشد.) جنوب باختری مرند و 8 هزار گزی شوسه مرند به خوی. جلگه و معتدل و دارای 420 تن سکنه و محصول آنجا غلات و زردآلو و انگور. شغل اهالی زراعت وگله داری و راه آن مالروست. (فرهنگ جغرافیائی ایران؛ جلد4)

  محاسبه فاصله شهرستان مرند تا روستای پیربالا: تبدیل واحد اندازه گیری گَـز به متر

              (17000 گـز  × 104  سانتی متر = 1768000 سانتی متر: تقریباً  18 کیلومتر )


 دریافت فایل مطلب آشنائی با روستای پیربالا

PDF دریافت

***************************************************************************

اکنون پیربالا روستائی است سر سبز در دامنه کوه میشو و با جمعیتی بـالـغ بـر ۹۰۴ نفــر و در ۱۸ کیلومتری جنوب غربی شهرستان مرند واقع شده است. براساس اطلاعاتی که در سنگ قبر مرحوم شیخ ربانی «پیربابا بن برّالدین» موجود است، شکل گیری روستای پیربالا به دوران صفویه بر می گردد و این روستا حداقل ۵۱5 سال قدمت دارد. به نظر می آید که زمان دقیق تأسیس روستای پیربالا به دوران پیش از تاجگذاری شاه اسماعیل صفوی باز می گردد. شاه اسماعیل صفوی در سال ۱۵۰۰ میلادی در حالی که 13 سال داشت، سلسله صفوی را تاسیس کرد و مذهب شیعه را در ایران آن زمان به صورت رسمی ترویج نمود. البته باید خاطر نشان کرد که روستای پیربالا قبلاً در منطقه سُو توکولن دیوغ (آبریز دوگاو) بوده که اهالی آن به علت سرمای شدید در فصل زمستان به درّه پایین دست فعلی نقل مکان کرده اند. به نقل از جناب آقای محمّد حضرتی؛ در کتاب «مرند؛ شهر نوح پیغمبر» نام سه تن از اهالی روستای پیربالا به عنوان معتمد و ریش سفید ذکر شده است که این سه نفر عبارتند از: 1- محمّد محمدی 2- جعفر مصطفی زاده 3- زین العابدین جعفری .

عمده محصول این روستا برگه زردآلو و قیصی و هم چنین مغز گردو است. می شود گفت تعداد طلبه های این روستا بیش 50  نفر می باشد. در ضمن اعضای شورای اسلامی روستا در دوره چهارم عبارتند از 1- حاج حسن اللهوردی پور 2- آقای حسین محمّدی 3- آقای حسن نجفی و آقای ناصر جلیلی هم به عنوان دهیار روستای پیربالا در این دوره انتخاب شده است.


  دریافت مقاله چشم زخم در روستای پیربالا
                    توضیحات: جهت آشنائی بیشتر.

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

 لطفاً به ادامه مطلب بروید.

۲ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۸ دی ۹۴ ، ۱۱:۴۴
روح الله پیــربالائی